Cum il asteapta copiii cuminti pe Mosu’ ?

Publicat de LILOO 11.12.2019 0 Comentarii

Sigur iti amintesti cu cata bucurie il asteptai pe Mosu': in casa mirosea a brad si a prajituri, lemnele trosneau in soba si afara ningea. Acum a venit momentul sa traiesti aceste clipe magice alaturi de copilul tau!

 

Cu totii stim ca pe cei mici nu ii incanta nimic mai mult decat venirea lui Mos Craciun. Pentru multi dintre ei, este cea mai frumoasa noapte din an. Inconjurata de mister si anticipatie, Mosu’ pare ca intarzie mereu, desi vine intotdeauna negresit.

 

Asteptandu-l pe Mos Craciun 

 

In cele ce urmeaza, ti-am pregatit cateva sugestii de activitati pe care sa le intreprindeti alaturi de copiii vostri in timp ce il asteapta nerabdatori pe Mosu'.

 

 

  • Vizitati satul lui Mos Craciun

 

In noaptea de Craciun, pe 24 decembrie, tu si micutii tai puteti urmari traseul lui Mos Craciun prin lume. Cu ajutorul aplicatiei Santa Tracker (sau “Pe urmele lui Mos Craciun”), va veti afla pe urmele lui Mos Craciun, totul in timp real!

 

Pana atunci, distrati-va cu jocurile interactive din aplicatia lansata de cel mai cunoscut motor de cautare. Google’s Santa Village este un calendar de Advent care a devenit, in scurt timp, o traditie moderna de Craciun!

 

Probabil ca tu nu ai putut sa faci asta cand erai copil, asa ca va fi o activitate inedita si interesanta atat pentru tine, cat si pentru micutul sau micuta ta. Partea buna este ca puteti sa va jucati cu aceasta aplicatie de acasa, deci copilul tau poate fi imbracat in cele mai confortabile hainute, cum ar fi body-urile pentru bebelusi sau pijamale pentru copilasii mai marisori.

 

 

  • Pregatiti fursecuri in cuptor

 

Celor mici le place sa te ajute cand gatesti, asa ca fursecurile sunt binevenite oricand, mai ales in noaptea de Ajun. Nu trebuie decat sa ai grija sa ai hainute de schimb la indemana pentru ca cel mic se va murdari de ciocolata sau faina. Cu toate acestea, iti garantam ca distractia va fi in toi! Pentru o atmosfera de Craciun reusita, ascultati colinde cat gatiti!

 

 

Plus ca, dupa ce prajiturile sunt gata, le puteti lasa langa brad, alaturi de un pahar de lapte, astfel incat mosul sa le gaseasca atunci cand ajunge la casa voastra! Dupa ce ati aranjat gustarea pentru Mosu’, imbraca-l pe cel mic in pijamalute si cititi impreuna o poveste de Craciun!

 

 

  • Dati un tur de oras si admirati luminitele de Craciun

 

Luminitele de Craciun sunt minunate, iar cei mici sunt incantati sa le vada inca din momentul in care sunt montate. Insa scopul acestora este sa transforme noaptea de Ajun intr-o noapte magica, asa ca imbraca-l bine pe cel mic si iesiti la o plimbare prin oras.

 

 

In acest caz, trebuie sa te asiguri ca prichindelul tau este bine infofolit, deci nu uita acasa caciulita sau manusile. De asemenea, pe sub gecuta de iarna, imbraca-l cu o hainuta mai groasa, un body cu maneca lunga pentru cei mici sau chiar un hanorac pentru cei mai marisori.

 

imagine: Adobe Stock

 

Scrie un comentariu