Cum arata dulapul cu haine pentru copii al unei mamici organizate?

Publicat de Iuliana 13.04.2020 0 Comentarii

Cand vorbim despre dulapul unei mamici bine organizate, ne referim, desigur, la dulapiorul in care aceasta tine hainutele copilasilor. In cazul in care si tu iti doresti sa inveti secretele unei bune organizari si a unei administrari eficiente a spatiului de depozitare, nu trebuie decat sa urmezi sfaturile de mai jos.

 

 

Cos cu hainute de copil

 

 

Odata ce stapanesti tehnica organizarii eficiente a dulapiorului, aceasta iti va intra in reflex si vei reusi sa organizezi hainele in doi timpi si trei miscari, fara sa te gandesti prea mult la ceea ce faci. E foarte simplu si distractiv, ai sa vezi!

 

Pe deasupra, copilasul tau va invata de la tine importanta unui stil de viata organizat. Dupa cum stii, in primii ani de viata, copiii copiaza tot ce fac parintii lor. Astfel, daca cel mic vede cat de pragmatic si de eficient iti organizezi spatiul, va deveni si el o persoana cu picioarele pe pamant pe care te poti baza.

 

Insa totul incepe cu pasi mici! De aceea, iata cele mai eficiente metode de a pastra un dulapior de haine pentru copii curat si organizat.

 

 

  • Sorteaza-le in mod realist

 

 

In primul rand, o mamica organizata scoate toate hainutele jos din dulap, le asaza pe pat sau pe o paturica si le ia la mana. Incearca sa faci la fel si intreaba-te daca hainuta respectiva va mai fi purtata, daca a ramas mica, daca nu cumva s-a decolorat sau s-a deformat prea tare. Astfel, vei reusi sa renunti la articole vestimentare inutile din dulap, care nu fac altceva decat sa te incurce.

 

 

Iepuras de plus stand pe hainute

 

 

  • Separa-le in functie de anotimp

 

 

Adevarul este ca, in timpul iernii, puiul tau nu are nevoie de pantaloni scurti sau de fustite. La fel, nici colectia de tricouri sau maiouri nu este folositoare. Acest lucru este valabil si invers, cand e vara afara, intrucat micutului tau nu ii va trebui geaca groasa de fas sau manusile de iarna.

 

Pune deoparte hainele de care nu ai nevoie in anotimpul in care va aflati si vei avea mai mult spatiu in dulap. Nu stii unde sa le depozitezi? Iata solutia unei mamici organizate! Le impaturesti cu grija si le asezi in saci vidati. Nu costa foarte mult si sunt o binecuvantare pentru momentele in care ai nevoie sa salvezi spatiu.

 

 

  • Ordoneaza hainele in functie de ocaziile in care vor fi purtate

 

 

Cu siguranta, micutul tau are hainute elegante, cumparate pentru ocazii speciale. Rezerva-le un loc aparte in dulapior, intr-un spatiu pe care nu il accesezi foarte des, pastrandu-le, totusi, la indemana. Astfel, cand va trebui sa alegi hainutele de zi cu zi, cele pentru evenimente speciale nu te vor mai distrage.

 

 

  •   Invata sa faci cumparaturi intr-un mod inteligent!

 

 

Mai toate mamicile stiu ce sa cumpere pentru copilasii lor, insa exista unele care inca au probleme la capitolul cumparaturi. Daca nu vrei sa faci parte din categoria mamelor care cumpara exagerat de multe haine pentru copii, asigura-te ca ai strictul necesar si ca nu investesti in produse inutile. Nu doar ca nu le vei mai gasi loc in dulapior, dar acestea vor ramane mici, dat fiind faptul ca micutii cresc extrem de repede.

 

Daca reusesti sa stabilesti un sistem prin care sa nu cumperi decat hainute comode si lejere, din bumbac natural, care arata simpatic si sunt confortabile, organizarea dulapului va deveni de zece ori mai usoara. De aceea, te indemnam sa descoperi colectia liloo.ro, magazinul preferat al mamicilor organizate.

 

imagini: Depositphotos

 

Scrie un comentariu