Cum alegem din magazine cele mai potrivite haine pentru nou nascuti

Publicat de LILOO 26.02.2019 0 Comentarii

De cate haine pentru nou nascuti are nevoie un bebelus? Ce marime ar trebui sa aleg pentru copilul meu? Cum imi dau seama daca sunt sau nu de calitate?

 

Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile pe care Liloo le primeste zilnic din partea mamicilor grijulii. Si pentru ca stim ca si tu ai o multime de astfel de intrebari legate de cum ar trebui sa il imbraci pe bebe imediat dupa ce vine pe lume, ne-am gandit sa adunam cele mai importante raspunsuri care sa reprezinte criterii de selectie pentru imbracaminte.

 

Toate intrebarile tale sunt absolut normale si arata grija si iubirea pe care i-o porti puiului tau, prin urmare este firesc sa iti doresti sa fii cat se poate de informata cu privire la vestimentatia cea mai potrivita pentru un nou nascut. 

 

 

Bebe zambitor imbracat in body alb

 

 

Asadar, iata in cele ce urmeaza, care sunt cele mai importante aspecte de care e bine sa tii cont cand mergi la cumparaturi de haine pentru nou nascuti! 

 

 

Materiale de cea mai buna calitate

 

O tot spunem si o vom repeta pana cand absolut toate mamicile vor intelege importanta calitatii materialului in ceea ce priveste imbracamintea. Alege haine nou nascuti din bumbac natural care sa nu irite pielea fina a bebelusului si sa asigure un confort sporit.

 

 

Hainute pentru copii fabricate din materiale de cea mai buna calitate

 

 

De asemenea, este important ca toate articolele vestimentare sa fie lejere, intrucat micutul are nevoie de multa mobilitate pentru a se putea dezvolta armonios si a creste in siguranta. Evita hainele prea stramte sau prea largi care nu fac decat sa il incomodeze.

 

 

Marimea potrivita

 

La capitolul marime, multe mamici marturisesc ca nu se pricep foarte bine in a alege haine pentru nou nascuti potrivite, asa ca fie se ghideaza dupa convingerile personale, fie isi intreaba prietenele pentru a proceda exact la fel.

 

Bebe curios imbracat in body alb de marime potrivita

 

 

In primul an de viata, lungimea si greutatea bebelusilor este indicatorul dupa care e bine sa alegi hainutele, intrucat foarte multi copii depasesc standardele generale si nu se incadreaza exact intr-o anumita masura. Noi ne asiguram ca micutul tau va fi imbracat corespunzator, cu articole vestimentare care i se vor potrivi perfect.

 

 

Accesoriile pot fi periculoase

 

Daca vrei ca bebelusul tau sa fie in siguranta, elimina din start orice risc de zgariere sau sufocare produs de funde, snururi sau alte ornamente decorative de pe orice tip de haine pentru nou nascuti. Alege, mai degraba, body-uri simple, salopete in culori vii si maiouri si pantaloni uni, care sa poata fi purtati oriunde. Va avea timp suficient pentru moda atunci cand va creste. In plus, cine a spus ca hainele simple nu pot fi si elegante? 

 

 

Usor de imbracat

 

In primele luni de viata, micutul este schimbat de mai multe ori pe zi, fie din pricina regurgitatiilor, fie din cauza scutecului murdar. Asta inseamna ca il vei imbraca si dezbraca la cateva ore, prin urmare trebuie sa iti pregatesti zilnic un set de haine pentru nou nascuti curate. De departe, cele mai bune hainute de bebelusi sunt body-urile si salopetele cu capse laterale plastifiate. Acestea sunt usor de imbracat, tin caldura la spate si la burtica si sunt un suport excelent pentru scutec.

 

 

Este mai simplu sa imbraci bebelusul daca folosesti o salopeta cu capse

 

 

Daca te-ai convins ca micutul tau are nevoie de haine pentru nou nascuti cat mai practice si mai simple, descopera intreaga colectie Liloo si bucura-te de calitate la preturi avantajoase.

imagini: depositphotos, envato elements, bigstock

Scrie un comentariu