Cele mai confortabile haine pentru bebelusi sunt body-urile si salopetele

Publicat de LILOO 03.09.2019 1 Comentarii

Cand esti pentru prima data mamica, trebuie sa ai grija ca bebelusul tau sa aiba parte de cele mai bune conditii pentru o dezvoltare armonioasa. De cele mai multe ori, pierdem din vedere cat de importanta este vestimentatia celui mic si ne concentram mai mult pe alimentatia acestuia. Sa cumperi haine pentru bebelusi poate fi o adevarata provocare, mai ales cand ai de ales dintre atatea modele frumoase din magazinele de specialitate. 

Nu te lasa atrasa de aspect, ci gandeste-te daca intr-adevar puiul tau are nevoie de ele si pune mai mult accent pe siguranta si confortul acestuia. 

 

Bebe imbracat in body urca scari

 

 

Piesele de rezistenta, mai ales in primele luni de viata, vor fi body-urile si salopetele,  care sunt cele mai versatile si confortabile haine pentru bebelusi. Vei fi nevoita sa il schimbi de cateva ori pe zi, si te-ar ajuta mult sa ai mai multe articole de acest gen.


Avand in vedere ca puiul tau va petrece mai mult timp in patut in primele luni de viata, este important sa ii achizitionezi haine pentru bebelusi confectionate din tesaturi naturale, cum ar fi bumbacul. Pielea acestora este foarte sensibila si predispusa la alergii, de aceea bumbacul ii mentine confortul termic, lasa pielea sa respire si previne transpiratia excesiva. 

 

De asemenea, renunta la accesoriile inutile care l-ar putea incomoda si inlatura cu grija toate etichetele de la fiecare hainuta, asigurandu-te ca locul unde au fost taiate nu va produce zgarieturi pe pielea prichindelului tau. Chiar daca este atat de micut, prichindelul tau resimte caldura si frigul mai mult ca un adult, dar nu se poate proteja singur. Din acest motiv, un body pentru bebe ii va oferi confortul de care are nevoie in fiecare moment al zilei. 

 

Mai mult decat atat, un body pentru bebe confectionat din bumbac poate fi folosit cu usurinta si pe post de pijama. Materialul pufos il imbie repede la somn si totodata ii ofera libertate de miscare. 

 

Adauga in dulapiorul lui si cateva salopete colorate si cu imprimeuri haioase, care se vor dovedi a fi foarte practice. Aceste haine de bebelusi sunt extrem de versatile,  putand fi purtate cu usurinta atat de baietei, cat si de fetite. Imprimeurile de pe hainute sunt realizate cu vopsea ecologica, pe baza de apa, riscul de a dezvolta reactii adverse sau alergii fiind minim. 

 

 

Bebe zambitor in salopeta 

 

 

Pentru a nu-i crea niciun fel de disconfort, evita acele haine pentru bebelusi care se imbraca pe cap, pantalonasii care au elastic in talie, salopetele cu paiete, snururi sau nasturi care ii pot pune sanatatea in pericol. Cand trebuie sa il schimbi pe micut, fa-o cu rabdare, vorbeste-i frumos, canta-i, zambeste-i, astfel intreaga operatiune sa devina placuta si amuzanta pentru amandoi. 

Cand devii parinte, timpul va fi din ce in ce mai pretios si fiecare minut trebuie valorificat. Astfel, daca nu ai timp de umblat prin magazine, dar iti doresti ca micutul tau sa fie in siguranta cand poarta haine de bebelusi, iti recomandam magazinul online Liloo.ro. Absolut toate hainele si accesoriile pentru bebelusi sunt realizate in Romania, iar preturile sunt foarte accesibile. Mai mult, la comenzi de peste 100 Lei ai livrare gratuita.  

imagini: depositphotos

1 Comentarii

Cristina Maria Crișan:
27.02.2020, 09:27:11 AM
Răspunde

Sunt foarte mulțumită de materialul din care sunt confecționate body-urile și salopetele pe care le-am achiziționat de pe site-ul Dvs., iar capsele intr-adevar nu irita pielea bebelușului. Imi permit sa va recomand o îmbunătățire la salopetele cu botoșei: ar fi util ca aceste capse care facilitează deschiderea salopetei să se regăsească pe ambele picioruse pentru a facilita accesul la fundulețul bebelușului pentru schimbarea pampersului/scutecului.

Scrie un comentariu