Ce sa faci cu hainele copilului tau atunci cand ii raman mici? Iata cateva idei!

Publicat de Iuliana 04.06.2020 1 Comentarii

 

Copiii cresc repede, iar hainutele pe care le-ai cumparat cu drag sau le-ai primit de la prieteni le vor ramane mici la un moment dat. Chiar daca la inceput preferi sa le pastrezi, dupa un timp, vei constata ca locuinta ta devine din ce in ce mai aglomerata si iti vei dori sa faci ceva in privinta lor.

 

 

Hainute copii impachetate

 

 

Este normal sa te atasezi emotional de hainutele micutului tau si sa iti doresti sa i le arati atunci cand va fi mai mare, insa vei realiza ca nu le poti pastra pe toate. Alege cateva haine preferate si depoziteaza-le intr-un dulap al casei, dar ce sa faci cu restul? Iata cateva idei:

 

 

1. Doneaza-le

 

 

Din pacate, exista multi copii care nu duc o viata buna. Fie ca parintii lor au o situatie financiara precara, fie ca isi traiesc copilaria intr-un orfelinat, copiii nu au nicio vina si merita tot ce e mai bun. Strange toate hainutele micutului tau care nu-i mai vin si care s-au mentinut intr-o stare buna si doneaza-le copiilor care au nevoie.

 

 

Teanc de haine

 

 

Cu siguranta te vei simti extraordinar stiind ca articolele vestimentare pe care le-ai indragit vor fi purtate acum de prichindeii care nu sunt la fel de norocosi precum este copilasul tau. In cazul in care cunosti familii care au dificultati financiare, le poti dona lor sau poti apela la ONG-uri care fac astfel de campanii. Le poti contacta si poti merge la sediul lor cu hainele pe care vrei sa le donezi. Acestea se vor ocupa mai departe cu distribuirea lor catre copiii care au nevoie.

 

 

2. Ofera-le unei prietene

 

 

Daca ai o prietena sau o cunostinta care a adus pe lume un copil, ii poti darui hainutele pe care le-a purtat micutul tau. Avand in vedere ca prichindeii cresc repede si nu apuca sa poarte hainutele pe o perioada lunga de timp, orice mamica va fi incantata sa primeasca articole vestimentare bine intretinute.

 

 

Copilas dragut inconjurat de haine

 

 

Probabil ca si tu la randul tau ai primit de la prieteni hainute pentru copii sau daca nu ai primit, cu siguranta ti-ai fi dorit! Asadar, atunci cand micutul tau nu mai poate purta anumite piese vestimentare, nu ezita sa le faci cadou altei mamici.

 

 

3. Le poti transforma in alte articole de imbracaminte

 

 

In cazul in care te pricepi la croitorie, iti poti folosi imaginatia pentru a crea alte articole vestimentare. Poti transforma o rochita intr-o fustita, o bluza intr-un maiou sau poti combina doua haine pentru a crea o singura piesa vestimentara. Daca iti place sa cosi, iar timpul iti permite, poti crea articole originale pe care copilasul tau le va purta cu placere.

 

Asadar, aruncatul hainelor care raman mici nu este o solutie. Poti apela la alte metode utile prin care articolele vor fi refolosite.

 

Bineinteles, atunci cand micutul tau are nevoie de hainute noi, liloo.ro iti sta la dispozitie! Pe site-ul nostru vei gasi o gama variata de haine pentru copii la cele mai avantajoase preturi, asa ca ii vei putea innoi des garderoba puiului tau fara sa iti golesti portofelul (citeste aici cum sa-i alegi marimea potrivita).

 

Pe langa preturile competitive, iti oferim garantia calitatii, toate articolele fiind confectionate din bumbac natural de calitate superioara. Descopera ofertele noastre si comanda hainute simpatice pentru copilasul tau!

 

imagini: Depositphotos

 

1 Comentarii

Carmen Iorga:
16.12.2020, 04:16:14 PM
Răspunde

Buna ziua ! As dori sa donez haine pt copil 10-12 ani. Unde ma pot adresa?

Scrie un comentariu