Ce haine pentru bebelusi ar trebui sa ii cumperi copilasului tau vara

Publicat de LILOO 26.04.2018 0 Comentarii

Cand esti parinte, trebuie sa ai grija ca micutul tau sa aiba parte de cele mai bune conditii pentru o dezvoltare armonioasa. De cele mai multe ori, accentul este pus pe alimentatia celui mic, insa si vestimentatia sa este un aspect extrem de important. Trebuie sa avem grija sa cumparam doar haine pentru bebelusi realizate din materiale naturale, care sunt comode si care nu ii provoaca copilului tau reactii alergice.

 

Piata articolelor vestimentare pentru bebelusi este una extrem de ofertanta si nu e de mirare ca foarte multi parinti se simt coplesiti atunci cand trebuie sa cumpere haine pentru nou nascuti sau bebelusi. Ce brand sa aleaga, ce material, ce design, ce marime?

 

Pentru a veni in ajutorul tau si a simplifica acest proces, ne-am decis sa elaboram o lista cu hainele pentru bebelusi care sunt esentiale pentru copilasul tau in anotimpul cald:

 

 

1. Body-uri tip maiou

 

Body-urile tip maiou sunt articole de imbracaminte esentiale pentru bebelusi, fiind deosebit de versatile. De asemenea, acestea se imbraca usor, datorita sistemului de inchidere/deschidere cu capse. Realizate din bumbac natural de calitate superioara, aceste body-uri sunt excelente pentru cel mic in anotimpul cald, deoarece materialul din care sunt confectionate combate transpiratia, in timp ce ii lasa pielea delicata sa respire.

Body maieu

Body-urile tip maiou pot fi purtate direct pe piele, fara nimic altceva sau impreuna cu o pereche de pantaloni cu botosei sau cu manseta, in functie de preferinte.

 

 

2. Body-uri cu maneca scurta

 

Acest tip de body-uri pot fi purtate in zilele calduroase, cat si in zilele ceva mai racoroase de primavara sau de vara, pe sub alte haine pentru bebelusi. Body-urile pentru bebelusi cu maneca scurta de la Liloo sunt croite astfel incat sa ii ofere celui mic confort, protectie, dar si libertate de miscare. 

Body cu maneca scurta

Liloo este o companie cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, tocmai de aceea toate hainele pentru bebelusi si nou nascuti, inclusiv body-urile, sunt realizate din bumbac de calitate superioara, care nu irita pielea celor mici. In plus, nici imprimeurile nu prezinta un risc din acest punct de vedere, deoarece sunt realizate folosind vopsea ecologica pe baza de apa.

 

 

3. Salopete cu botosei si cu maneca scurta

 

Din gama de haine pentru nou nascuti ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba copilasului tau in aceasta vara se numara si salopetele cu maneca scurta si cu pantaloni cu botosei, fabricate din bumbac moale si pufos, cu imprimeu hazliu. Deosebit de confortabile, acestea pot fi purtate atat pe post de pijama sau prin casa, cat si pe afara, la o plimbare prin parc. Bumbacul de calitate din care sunt confectionate mentine confortul termic al copilasului tau, in timp ce ii lasa pielea sa respire si previne transpiratia excesiva.

 

Salopeta cu maneca scurta pentru bebelusi

 

Usor de imbracat si de schimbat, gratie sistemului de deschidere prezent pe laterala si pe picior, salopetele cu maneca scurta sunt potrivite deopotriva pentru zilele calduroase si pentru cele mai racoroase, putand fi purtate cu un pulovaras sau cu un pieptaras pus pe deasupra.

 

 

4. Bluze cu maneca lunga si cu sistem de prindere cu capse

 

Practice, usor de imbracat si de schimbat gratie sistemului de prindere cu 3 capse in fata, bluzele cu maneca lunga pentru bebelusi de la Liloo sunt fabricate din bumbac de calitate, moale si fin. Aceste articole vestimentare fac si ele parte din gama de haine pentru nou nascuti absolut esentiale in garderoba micutului tau.

 

Bluza cu capse pentru nou nascuti si bebelusi

 

Acest tip de bluze se pot purta direct pe piele sau pe deasupra unui body sau a unui maiou. De asemenea, acestea pot fi purtate atat in casa, cat si la o plimbare in aer liber. Capsele cu care se inchid sunt de calitate si durabile, avand siguranta ca nu oxideaza si ca nu contin nichel, metale grele sau azoderivati care pot provoca alergii copilasului tau.


imagini: depositphotos si liloo

Scrie un comentariu