Ce body-uri pentru bebe trebuie sa cumperi in primul an de viata al copilasului tau

Publicat de LILOO 30.01.2018 0 Comentarii

Atunci cand esti parinte, mai ales pentru prima oara, trebuie sa ai grija ca micutul tau sa aiba parte de cele mai bune conditii pentru o dezvoltare armonioasa. De cele mai multe ori, accentul este pus pe alimentatia celui mic, insa si vestimentatia sa este un aspect extrem de important. Trebuie sa avem grija sa cumparam doar body-uri pentru bebe si haine realizate din materiale naturale, care sunt comode si care nu ii provoaca copilului tau reactii alergice.

 

Pentru a veni in ajutorul tau si a simplifica acest proces, ne-am decis sa elaboram o lista care sa iti fie utila atunci cand vrei sa cumperi body-uri pentru bebe potrivite pentru micutul tau:

 

 

1. Body-uri tip maiou

 

Body-ul pentru bebe tip maiou, realizat din bumbac, este un articol vestimentar extrem de versatil ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba micutului tau in primul an de viata. Acest tip de imbracaminte este potrivit atat pentru vremea calda, cat si pentru anotimpul rece, deoarece ii confera copilasului tau tot confortul termic de care are nevoie, fara sa il incomodeze.

 

Bumbacul natural de calitate din care este realizat acest body pentru bebe lasa pielea sa respire si combate transpiratia excesiva. Astfel, cel mic se va simti foarte bine atunci cand il va purta. De asemenea, un astfel de body este foarte usor de imbracat sau de dat jos, datorita sistemului de inchidere cu capse laterale plastifiate, prezent atat pe umar, cat si pe guler.

 

 

2. Body-uri cu maneca scurta

 

Body-ul pentru bebe cu maneca scurta este un articol vestimentar important in garderoba unui copilas, mai ales in primul an de viata. Este  foarte versatil si poate fi purtat atat vara, direct pe piele, cat si in anotimpul mai rece, pe sub salopete, rochite, costumase sau chiar si pe sub pijamale din doua piese. 

 

Body-uri cu maneca scurta pentru bebelusi

 

Copilul se simte confortabil, pielea ii este protejata, iar body-ul cu maneca scurta ii ofera un suport suplimentar pentru scutec, care este intotdeauna binevenit.

 

 

3. Body-uri cu maneca lunga si capse laterale

 

Body-ul pentru bebe cu maneca lunga si capse laterale este foarte versatil, putand fi purtat in casa, in timpul somnului sau pe sub alte hainute cand il scoti pe micut afara, la plimbare.

 

De asemenea, acesta este potrivit pentru anotimpul mai rece, fiind confectionat din bumbac moale si delicat, care ii confera micutului confortul termic de care are nevoie in fiecare moment.

 

Body-uri cu maneca lunga pentru nou nascuti

 

Sistemul de prindere cu capse permite imbracarea sau schimbarea rapida si usoara a puiului tau, iar bumbacul natural din care este confectionat ii lasa pielea sa respire in voie.

 

 

4. Body maneca lunga tip helanca

 

Desi ne dorim intotdeauna sa fie cald si frumos, trebuie sa fii mereu pregatita si pentru momentele in care vremea nu este tocmai favorabila. Modelul de body pentru bebe cu maneca lunga si cu guler tip helanca este potrivit pentru orice anotimp, atunci cand vremea se raceste, deoarece ii confera micutului tau tot confortul termic de care are nevoie, fara sa il incomodeze. Bumbacul natural de calitate din care este realizat acest body lasa pielea sa respire si combate transpiratia excesiva.

 

Gulerul, care se poate purta ridicat sau indoit, tine de cald in zilele si serile mai racoroase. Este foarte usor de imbracat sau de dat jos, datorita sistemului de inchidere cu capse laterale plastifiate, prezent atat pe umar, cat si pe guler. Capsele plastifiate protejeaza pielea micutului, deoarece nu contin metale grele, nichel sau azoderivati care ii pot provoca alergii micutului. Astfel, ai certitudinea ca al tau copilas este mereu in siguranta si ca se simte bine in body-ul sau.


imagini: envato elements

Scrie un comentariu