Cadouri de Craciun pentru copii: 3 sfaturi si 3 idei

Publicat de LILOO 08.12.2019 0 Comentarii

Toate mamicile pot sa confirme ca atunci cand au anuntat ca sunt insarcinate, au fost cadorisite cu o gramada de haine pentru copii. Insa, din anumite considerente, multe dintre aceste hainute nu au ajuns sa fie purtate. Si totusi, hainele pentru copii sunt un cadou nemaipomenit, mai ales ca se apropie Craciunul!

 

Din acest motiv, ti-am pregatit o lista cu cele mai bune sfaturi pe care sa le urmezi, daca vrei ca hainele pentru bebelusi pe care le dai in dar sa fie purtate de copilasul prietenei tale.

 


1. Gandeste practic

 

 

Iti doresti sa faci un cadou nu doar foarte frumos, ci si practic. Este evident ca un nou nascut nu are cum sa poarte un costum de schi in primele luni de viata. Multe dintre hainutele dichisite pentru copii nu sunt folositoare decat pentru poze – in rest, un bebelus are nevoie de haine confortabile, avand in vedere ca isi petrece majoritatea timpului dormind.

 

 

Alt motiv pentru care nu vrei sa investesti in haine extravagante este ca cei mici cresc foarte repede in primele luni din viata si, in foarte scurt timp, nu va mai incapea in hainutele respective.

 

 

De aceea, daca vrei sa daruiesti o hainuta de bebelusi mai speciala de Craciun, iti recomandam sa cumperi marimi destinate bebelusilor mai mari de sase luni. In schimb, daca te intereseaza hainute practice, pentru care mamica sa iti fie recunoscatoare, incearca body-urile de bebelusi. Mamicile si copii le adora!

 

Primul Craciun al lui bebe 

 

  • Idee de cadou: Un body pentru bebelusi este cadoul ideal pentru toti bebelusii. Realizate din bumbac natural, body-urile sunt foarte confortabile. Ele pot fi purtate atat afara, cat si in casa sau pe post de pijama.

    Pentru sezonul rece, poti alege dintre body-urile cu maneca lunga, care ii vor tine de cald celui mic. Sau poti sa alegi un body tip maiou sau cu maneca scurta, peste care mamica poate adauga hainute in functie de cum considera.

 


2. Nu cheltui prea mult

 

 

Tot de aspectul practic tine si acest sfat. Insa trebuie sa retii ca, dincolo de faptul ca un bebe creste vazand cu ochii, cel mic se murdareste foarte repede. Este un motiv foarte bun pentru care sa excluzi articolele vestimentare foarte scumpe din lista de Craciun.

  • Idee de cadou: Alege pentru darul de Craciun una dintre salopetele pentru bebelusi si nou nascuti. Pe langa faptul ca sunt practice si ca au un pret mai mult decat accesibil, multe dintre salopete beneficiaza de reduceri substantiale in aceasta perioada a anului.

 


3. Alege hainute din bumbac

 

 

 

Hainute din bumbac perfecte pentru copii 

 

Cand vine vorba de haine pentru bebelusi, este esential ca acestea sa fie confectionate din materiale potrivite pielii lor sensibile. Daca ai vreun dubiu, mergi la sigur cu hainute fabricate integral din bumbac natural.  

 

 

  • Idee de cadou: Toate hainutele pentru copii din magazinul nostru sunt fabricate din bumbac 100% natural. Astfel, orice articol vestimentar este o idee potrivita pentru un cadou. Daca vrei ceva mai special pentru a marca primul Craciun din viata celui mic, iti recomandam o paturica, realizata de asemenea din bumbac, pe care cel mic o va adora.

 

 

imagini: depositphotos

 

Scrie un comentariu