Alegerea unei pijamale în funcție de vârstă și sezon

Publicat de Daniela 25.02.2020 0 Comentarii

Somnul este unul dintre factorii cei mai importanti in cresterea si dezvoltarea armonioasa a unui copil. In decursul zilei, copii fac destul de multe activitati precum mersul la scoala sau la gradinita, temele de zi cu zi, anumite sporturi pentru copii mai mari si ajutorul dat parintilor la treburile casnice. Aceste activitati obosesc corpul insa un somn linistit sigur ii va reda fortele necesare pentru a doua zi.

 

 

Fetita doarme linistita

 

 

Cum ajutam copilul sa aiba un somn usor si linistit?

 

II cumparam o pijama confectionata din fibre naturale ce lasa pielea sa respire, mentinand in acelasi timp temperatura corpului constanta.

 

Pijamalele de la Liloo Baby sunt fabricate din 100% bumbac moale ce indemna copilul la somn…vrei, nu vrei! Datorita acestui material de calitate superioara, ce absoarbe umezeala si transpiratia produsa in timpul somnului, ai certitudinea ca cel mic nu se va alege cu eczeme sau iritatii pe corp.

 

Anotimpul in care ne aflam determina toate mamicile sa opteze pentru alegerea unei pijamale groase, insa trebuie sa tinem cont si de temperatura din casa. In cazul in care temperatura este ridicata(peste 24 °C)nu este indicat sa alegem o pijama flausata in care copilul sa transpire excesiv.

 

Atat temperatura cat si umiditatea din camera unde doarme copilul influenteaza starea de sanatate. Recomandat de medicul pediatru este ca temperatura sa varieze intre 20-22 grade°C iar umiditatea sa fie intre 50-60%. Pentru copii ce nu au inceput inca sa rosteasca primele cuvinte, comunicarea este mult mai grea deoarece nu pot spune daca le este prea cald sau prea frig. Se foiesc si incep sa planga iar noi, mamicile, trebuie sa ghicim oare ce se intampla?! Putem tine sub control temperatura din camera cu ajutorul unui termometru.

 

 

La Liloo Baby gasesti pijamalele potrivite in functie de sezon

 

 

1.Pentru perioada rece recomandam achizitionarea pijamalelor groase https://www.liloo.ro/haine-copii-bebelusi-pijamale/pjamale-iarna din tesatura de 190-220 g/m2 pentru copii cu varsta de la 12 luni la 6 ani. Au imprimeul jucaus specific atat pentru fetite cat si pentru baietei. Poti alege pijamaua cu imprimeu masinute in care baietelul tau se va simti un adevarat pilot de curse sau poti alege o pijama unisex cu imprimeul animalelor de la ferma. Pijamaua are 2 piese:bluza cu maneca lunga si pantalon lung ce au atasate mansete usor elastice pentru a-i proteja corpul in timpul somnului.

 

2.Pentru perioada intermediara in care temperaturile variaza in functie de luna,pijamalele de primavara-toamna https://www.liloo.ro/haine-copii-bebelusi-pijamale/pijamale-primavara-toamna confectionate din tesatura de 140-150 g/m2 este alegerea ideala. Alaturi de personajele imprimate “Super Bunny” si “Shark” copilul va strabate tinutul viselor si sigur iti va povesti aventurile, dimineta, la micul dejun!

 

 

 

Baietii stand pe burta

 

 

 

3.Pentru perioada de vara garderoba trebuie adaptata temperaturilor ridicate de pana la 30-35°C. Pijamalele de vara https://www.liloo.ro/haine-copii-bebelusi-pijamale/pijamale-vara au aceeasi grosime a materialului de bumbac respectiv 140-150 g/cm 2 insa sunt alcatuite din bluza cu maneca scurta si pantalon scurt. Acestea asigura lejeritatea in miscare si absoarbe transpiratia datorata gradelor ridicate lasand pielea sa respire in voie.

 

Pentru copiii cu varsta de pana la 3 ani, pijamalele au 2 capse atasate pe umar ce sunt fabricate din material de calitate care nu oxideaza si nu contine metale grele. Rolul acestor capse este de a reduce la jumatate timpul de imbracare a neastamparatului.

 

 

Sortarea hainelor inainte de spalare in functie de indicatiile de pe eticheta si culoarea acestora reduc incindetele neplacute in care hainele s-au decolorat ori au devenit cu o marime mai mica. Recomandam spalarea produselor la temperatura de 40°C si folosirea unui balsam de calitate superioara, deoarece si mirosul placut al hainelor poate favoriza venire lui Mos Ene pe la gene.

 

Cu totii stim cat de mult se pot atasa cei mici de o jucarie de plus sau paturica lor preferata care este de nelipsit in vacante, la cumparaturi sau in vizita la bunici. Va garantam ca pe timpul noptii, pijamaua moale de la Liloo Baby va fi permanent alaturi de copilul tau tinandu-i de cald!

 

 

Avem si pentru bebelusi o altfel de pijama, una creata special pentru nevoile celor mici care vine si in ajutorul mamicilor datorita usurintei cu care poate imbraca bebelusul. Super capsele sunt asezate frontal sau lateral iar salopetele sunt diversificate impacand mofturile tuturor tancilor. Capsele sunt fabricate din material plastifiat de calitate superioara ce nu ating pielea bebelusului datorita materialului dublat din interior. Imprimeurile sunt realizate print-o metoda moderna numita serigrafie(silk screen print)ce se realizeaza cu ajutorul unor vopseluri speciale pe baza de apa. Vopselurile sunt durabile in timp si cu siguranta nu vei avea teama, in urma spalarilor repetate, ca vei ramane fara prietenul imprimat.

 

 

Bebelusii mirati

 

 

Disponibile intr-o gama variata de culori si de imprimeuri, salopetele cu maneca lunga https://www.liloo.ro/haine-nou-nascuti-bebelusi-salopete/salopete-maneca-lunga sunt adresate micutilor cu varsta cuprinsa de la primele zile ale vietii pana la 2 ani.

 

Poti alege varianta unei salopete cu botosei dar cu manca scurta, potrivita zilelor de primavara sau de ce nu...o salopeta fara maneci https://www.liloo.ro/haine-nou-nascuti-bebelusi-salopete/salopete-fara-maneci. Produsele sunt foarte versatile si numai bune de purtat pe timpul somnului, la orele de joaca sau invatand impreuna ca micutul sa faca primii pasi.

 

In timpul zilele toride de vara dorim ca cel mic sa se simta lejer. Achizitioneaza-i salopeta cu maneca scurta si pantaloni scurti https://www.liloo.ro/salopeta-maneca-scurta-pantaloni-scurti-alba-uni in care micutul se misca in voie iar pielea respira si cel mai important:manutele si piciorusele sunt neacoperite lucru ce ii bucura nespus pe prichindei.

 

 

Raportul calitate-pret este mult peste asteptarile oricui! Magazinul nostru online iti sta la dispozitie 24h din 24h cu produse de calitate, special create pentru nevoile celor mici. Comenzile online, facute in confortul casei tale, sunt recomandate pentru a nu pierde timpul in magazinele aglomerate iar livrarea direct la adresa ta se realizeaza prin curier in cel mai scurt timp. In cazul in care nu esti adeptul livrarii prin curier poti alege varianta de a ridica coletul de la oficiul postal.

 

imagini: Depositphotos

 

Scrie un comentariu