Stii care sunt cele mai potrivite salopete pentru copii? Afla acum!

Publicat de LILOO 10.06.2019 0 Comentarii

Durata sarcinii reprezinta, pentru toate mamicile, o perioada plina de emotie, de cunoastere si provocari. Pe langa starile specifice acestei perioade, orice mamica isi va pregati, mai mult sau mai putin, spatiul pentru a-si primi puiul asa cum se cuvine. Incepand de la decorarea camerei, la scutece, pana la ultimele articolele vestimentare.

 

Am putea spune ca una dintre cele importante activitati pe care trebuie sa le faca un parinte este alegerea unor hainute care sa fie si de calitate, dar si la preturi accesibile pentru orice buzunar. De aceea, in acest articol, vrem sa iti oferim cateva sfaturi in ceea ce priveste garderoba celui mic si sa iti prezentam motivele pentru care ar trebui sa achizitionezi salopete pentru copii!

 

Acestea sunt cele mai versatile haine pentru copii, deoarece pot fi purtate atat de baietei, cat si de fetite, atat in casa, cat si afara, chiar si pe sub alte articole vestimentare. Un bebelus are nevoie atat de salopete pentru copii cu maneca scurta sau tip maiou, ideale pentru zilele calduroase de primavara-vara, cat si de salopete cu maneca lunga, destinate zilelor racoroase de toamna-iarna.

 

 

Salopete simple albe pentru bebelusi si nou nascuti

 

 

Pe langa acest aspect, un parinte responsabil va achizitiona intotdeauna salopete pentru copii din tesaturi naturale, de cea mai buna calitate! Recomandam ca toate hainutele sa fie confectionate din bumbac 100%, pentru ca acest material este delicat cu pielea sensibila a bebelusului, nu provoaca iritatii si lasa pielea sa respire. Mai mult decat atat, mentine temperatura optima a micutului tau si previne transpiratia excesiva.

Bebelus sta in fundulet inbracat in salopeta liloo

 

 

Si asta nu e tot! Hainele pentru copii confectionate din bumbac ii ofera micutului tau tot confortul de care are nevoie pentru intreaga zi, fiind moi si pufoase la atingere. In plus, acest material reuseste sa absoarba foarte bine umezeala.

 

Faptul ca vei achizitiona salopete pentru copii doar din bumbac este un bonus si pentru tine, nu numai pentru cel mic, deoarece acest material se curata mult mai usor in comparatic cu tesaturile sintetice. Recomandam sa folosesti doar detergenti sau sapunuri bio, care nu irita pielea bebelusului tau. Bumbacul este durabil si rezistent la spalari repetate, se usuca rapid, iar hainele nu prind un miros neplacut.

 

 

Iata care sunt cele mai potrivite salopete pentru copii:

 

 

1. Salopeta maneca lunga si pantaloni cu botosei violet si imprimeu pinguin Tux

 

Fara indoiala, micutul tau are nevoie de o astfel de salopeta pentru copii, pufoasa si calduroasa. Materialul din bumbac lasa pielea sa respire, combate transpiratia excesiva, iar croiala ofera libertate de miscare.

 

 

Salopeta maneca lunga si pantaloni cu botosei violet si imprimeu pinguin Tux

 

 

Cusaturile fine, dar rezistente, ofera durabilitate acestei salopete pentru copii, iar imprimeul hazliu este realizat prin serigrafie, o tehnica extrem de durabila si care nu se deterioreaza la spalare.

 

Aceasta salopeta se inchide prin capse plastifiate, care protejeaza pielea bebelusului si o feresc de alergii.

 

 

2. Salopeta fara maneci - pantaloni cu botosei roz uni

 

Avand un croi lejer si fiind confectionate din bumbac 100% natural, pufos si moale, cusut cu grija, aceste salopete pentru copii sunt potrivite pentru zilele si noptile calduroase.

 

 

Salopeta fara maneci - pantaloni cu botosei roz uni

 

 

De asemenea, datorita tesaturii naturale, lasa pielea sa respire, prevenind iritatiile, transpiratia excesiva si reactiile alergice.

 

Potrivite pentru a fi purtate in orice moment al zilei, salopetele pentru copii ofera tot confortul termic de care acestia au nevoie.

 

 

3. Salopeta maneca scurta si pantaloni cu botosei, alba, imprimeu pui

 

Aceasta salopeta se poate folosi si pe post de pijama, deoarece croiul mentine temperatura optima, iar bebelusul ramane protejat, chiar daca se misca mult. Este practica, usor de schimbat si de imbracat, iar materialul din care este confectionata este moale, placut la atingere si foarte confortabil.

 

 

Salopeta maneca scurta si pantaloni cu botosei, alba, imprimeu pui

 

 

Totodata, bumbacul lasa pielea sa respire si, in acelasi timp, previne transpiratia excesiva.

 

Imprimeul hazliu este realizat prin serigrafie, este extrem de durabil si nu se deterioreaza la spalare.

 

 

Achizitionand online salopete pentru copii de la Liloo, vei economisi timp pe care care il vei putea petrece alaturi de cei dragi si, in acelasi timp, vei gasi doar produse de calitate la preturi foarte avantajoase pentru orice buzunar. Asadar, nu mai sta pe ganduri, comanda chiar acum si ofera-i micutului tau cele mai frumoase hainute de la Liloo.ro!

 

 

imagini: depositphotos & liloo

Scrie un comentariu