3 modele dragute de prosoape pentru bebelusi pe care orice copilas trebuie sa le aiba

Publicat de LILOO 27.02.2018 0 Comentarii

Atunci cand esti parinte pentru prima oara, te simti uneori coplesit de multitudinea de articole vestimentare si accesorii pe care trebuie sa i le cumperi celui mic in primii ani de viata. Ca sa iti fie mai usor si ca sa nu cheltui o avere de fiecare data cand faci cumparaturi pentru cel mic, cel mai bine ar fi sa faci o lista cu lucrurile esentiale pe care trebuie sa le aiba. 

 

Vei vedea ca, pe masura ce intocmesti lista, vei avea o imagine de ansamblu mai clara asupra produselor pe care trebuie sa le cumperi.

 

De exemplu, prosoapele pentru bebelusi confectionate din bumbac natural de calitate superioara se numara printre lucrurile care nu trebuie sa lipseasca din arsenalul de haine si accesorii de baza ale celui mic.

 

Prosoape dragute pentru copii si bebelusi

Recomandate de catre specialistii si medicii pediatri din intreaga lume, prosoapele pentru copii realizate din bumbac natural sunt extrem de utile oricarui micut, indiferent de varsta. In primii ani de viata ai princhindeilor, sunt recomandate prosoapele pentru bebelusi cu gluga, datorita aspectului practic evident si a versatilitatii lor. Atunci cand copilasul mai creste, se pot folosi prosoapele clasice, fara gluga.

 

Iata care sunt cele mai dragute si mai populare modele de prosoape pentru bebelusi disponibile pe site-ul Liloo:

 

1. Pentru fetite - Prosop mare cu gluga de culoare alba cu bordaj roz – 39,98 Lei

 

Acest prosop pentru bebelusi, cu gluga, de dimensiuni generoase, reprezinta un element esential pentru copilasul tau, fiind indicat pentru infasari, uscare dupa baita si o multitudine de alte intrebuintari. Poti folosi acest prosop chiar si pentru a-ti inveli micuta, pentru un plus de confort termic in zilele sau noptile mai friguroase.

 

Mai mult, nu trebuie sa iti faci griji la rezistenta sa in timp. Poti spala prosopul pentru bebelusi ori de cate ori este nevoie si vei vedea ca nu se va scamosa. Realizat din bumbac natural de calitate superioara, prosopul se va usca mai repede si nu va prinde un miros neplacut.

 

Bordajul de culoare roz este un accent dragut adaugat acestui model de prosop pentru bebelusi, care ii confera un farmec cochet si aparte. Astfel, este potrivit pentru orice micuta.

 

 

2. Pentru baietei - Prosop mare cu gluga de culoare azur cu bordaj alb – 39,98 Lei

 

Avand in compozitia sa 100% bumbac de calitate superioara, acest tip de prosop pentru bebelusi ofera confort de neegalat prin textura sa matasoasa, ideala pentru pielea sensibila si fina a celui mic. De asemenea, gratie materialului natural folosit, uscarea este mult mai rapida decat in cazul altor tipuri de tesaturi, bumbacul avand o respirabilitate extraordinara. 

 

Prosop pentru bebelusi azur cu bordaj alb

 

Culoarea azur si bordajul alb sunt perfecte pentru baietei, iar cusaturile delicate, dar ferme, ii confera acestui prosop pentru bebelusi o rezistenta mare in timp, atat la spalare, cat si la folosire.

 

 

3. Unisex - Prosop mare cu gluga de culoare ivory – 39,98 Lei

 

Fibrele de bumbac natural din compozitia acestor prosoape pentru bebelusi le confera o putere de absorbtie cu 60% mai mare decat in cazul altor tipuri de prosoape.

 

Avand proprietati naturale antibacteriene, acest tip de prosop pentru bebelusi este cea mai sanatoasa alternativa pentru infasat si uscat copilasul dupa baie. Mai mult, materialul folosit este ideal pentru pielea celui mic, deoarece este moale, delicat si nu ii provoaca reactii alergice sau iritatii.

 

De asemenea, ivory-ul este o culoare foarte placuta, potrivita atat pentru fetite, cat si pentru baietei. 

 


imagini: dreamstime si depositphotos

Scrie un comentariu