Trei modele de salopete pentru copii perfecte pentru cei mici

Publicat de LILOO 20.10.2017 1 Comentarii

Trei modele de salopete pentru bebelusi - fetite sau baietei

 

Pentru mamici, perioada sarcinii este una dificila, cu multe sacrificii, iar acestea nu se opresc dupa nasterea copilului, ci din contra. Desi reprezinta una dintre cele mai mari bucurii din viata oricarei femei, nasterea unui copil vine cu numeroase provocari, specifice fiecarei varste in parte. Una dintre cele mai dificile sarcini o reprezinta alegerea unor hainute care sa fie si de calitate, dar si la preturi accesibile pentru orice buzunar.

 

Oferta Liloo de articole vestimentare este foarte diversificata, insa in acest articol ne vom concentra pe salopetele pentru copii. Acestea sunt unele dintre cele mai versatile hainute pentru copii, deoarece pot fi purtate atat de baietei, cat si de fetite, atat in casa, cat si afara, de sine statatoare, cat si pe sub alte articole vestimentare. Iata mai jos trei dintre cele mai populare salopete pentru copii din oferta noastra:

 

1. Pentru fetite: Salopeta catifea - maneca lunga si pantaloni cu botosei de culoare rosie

 

Pentru fetite: Salopeta catifea - maneca lunga si pantaloni cu botosei de culoare rosie

 

Fara indoiala, micuta ta printesa are nevoie de o salopeta pentru copii realizata din catifea pufoasa si moale, care sa ii lase pielea sa respire, dar care sa si combata transpiratia in exces. Datorita croielii lejere, aceasta salopeta draguta reprezinta solutia ideala atat pentru orele de somn, cat si pentru iesirile in aer liber, oferindu-i fetitei tale tot confortul de care are nevoie in orice moment. Cusaturile fine, dar rezistente, ofera durabilitate acestei salopete pentru copii, iar imprimeul hazliu si modern, aplicat prin coasere, fara adezivi care pot provoca reactii alergice, nu se deterioreaza la spalare.

 

 

2. Pentru baietei - Salopeta cu maneca lunga si pantaloni cu botosei de culoare azur cu imprimeu calut

 

2. Pentru baietei - Salopeta cu maneca lunga si pantaloni cu botosei de culoare azur cu imprimeu calut

 

Din garderoba oricarui baietel nu pot lipsi salopetele confortabile, cu maneca lunga si pantaloni cu botosei, realizate din bumbac pufos si moale. Datorita versatilitatii lor, aceste salopete pentru copii pot fi purtate atat in casa, cat si la plimbare, in combinatie cu o geaca sau o bluza cu nasturi. Salopetele pentru copii sunt foarte usor de imbracat si schimbat, datorita sistemului de prindere cu capse, iar bumbacul din care sunt realizate mentine in orice moment confortul termic al baietelului tau.

 

 

3. Unisex - Salopeta cu maneca lunga si pantaloni cu botosei de culoare galbena cu imprimeu leu

 

Unisex - Salopeta cu maneca lunga si pantaloni cu botosei de culoare galbena cu imprimeu leu

 

Aceste salopete pentru copii, cu un imprimeu foarte hazliu, sunt destinate atat baieteilor, cat si fetitelor, datorita culorii neutre. Avand un croi lejer si fiind confectionate din bumbac pufos si moale, cusut cu grija, sunt potrivite pentru zilele si noptile mai racoroase de toamna sau iarna. De asemenea, datorita materialului 100% natural, aceste salopete lasa pielea sa respire, prevenind iritatiile, transpiratia excesiva si reactiile alergice. Potrivite pentru a fi purtate atat in casa, cat si afara, salopetele pentru copii le ofera celor mici tot confortul termic de care au nevoie.

 

 

Achizitionand haine pentru copii de la Liloo, nu vei mai irosi timp pretios colindand magazine, stand in trafic sau la cozi, ci vei gasi, la numai un click distanta, produse de calitate, realizate in Romania, respectand toate normele de siguranta in vigoare. Avantajele nu se opresc aici: daca faci cumparaturi de peste 100 de Lei beneficiezi de transport gratuit prin Posta Romana, iar daca plasezi o comanda de peste 200 de Lei ai parte de transport gratuit prin curier rapid.


imagini: liloo

1 Comentarii

Gyurkan Liana:
30.10.2017, 03:25:44 PM
Răspunde

Calitate exceptionala a produselor

liloo.ro:
01.11.2017, 03:24:38 PM

Liana - multumim pentru aprecieri!

Scrie un comentariu