12 motive pentru care ar trebui sa cumperi hainute de la Liloo!

Publicat de Madalina 11.02.2022 0 Comentarii

Stim! Sunt pe piata multe hainute frumoase pentru bebelusi si copii care ne atrag atentia. De aceea, provocarea de a cumpara articole de imbracat copilului tau apare cu cateva luni inainte ca acesta sa vina pe lume. Nimic nu se compara cu momentele speciale in care atingi primele hainute ale bebelusului tau. Acele senzatii pe care le experimentezi sunt…unice. Totusi, conteaza ce piese vestimentare alegi sa cumperi si de unde vrei sa le achizitionezi. De ce? Pielea bebelusilor este sensibila, corpul lor este fragil iar sistemul imunitar al acestora nu este bine dezvoltat pentru a mentine sanatatea organismului.

 

 

Copiii 1

 

 

Desi au rolul de a asigura caldura si confort bebelusului, hainutele pot afecta sanatatea acestuia daca nu sunt confectionate din materiale naturale ce permit pielii sa respire. Cu siguranta esti o mamica grijulie care pune pe primul loc binele copilului. De aceea, te sfatuim sa citesti acest articol pentru a afla de ce Liloo este magazinul potrivit atunci cand trebuie sa cumperi hainute pentru copilul sau copiii tai.

 

 

1. Accesand liloo.ro vei gasi hainute din bumbac 100%

 

 

costum si pijama liloo

 

 

Reprezentand 1/5 din grosimea pielii adultului, pielea bebelusului este foarte subtire si mult mai sensibila. Constienti de acest lucru, specialistii recomanda mamicilor sa achizitioneze pentru bebelus hainute din bumbac, un material natural care lasa pielea sa respire, prevenind iritatiile. Atunci cand este imbracat cu hainute din materiale sintetice, circulatia aerului intre piele si articolele vestimentare este slaba si poate duce la crearea de conditii propice dezvoltarii iritatiilor. In plus, hainutele din bumbac sunt moi si nu deranjeaza la contactul cu pielea. Realizam faptul ca fiecare zi alaturi de micut este o noua provocare si pentru a fi alaturi de mamici, echipa Liloo creeaza hainute deosebite din materiale de cea mai buna calitate la preturi avantajoase.

 

 

2. Societatea Liloo Baby produce articole rezistente in timp la uzura si spalari frecvente.

 

 

Majoritatea oamenilor doresc sa achizitioneze hainute din bumbac deoarece acesta imbina foarte bine confortul, respirabilitatea si versatilitatea. Una din proprietatile importante ale articolelor vestimentare din bumbac este reprezentata de durabilitate. Hainutele rezista in timp la uzura si spalari frecvente, fapt ce te ajuta sa reduci cheltuielile. Reducerea cheltuielilor influenteaza in mod pozitiv comportamentul financiar al membrilor familiei. Niciodata nu poti sa stii cand apar cheltuieli neprevazute ce te determina sa apelezi la economiile tale. In primii doi ani de viata, copiii cresc foarte repede si vei avea nevoie de multe hainute. Tot ce trebuie sa faci este sa cumperi articole de calitate si sa alegi marimile potrivite. Mai multe informatii despre marimile hainutelor poti gasi in articolul: “Provocare pentru mamici - alegerea marimii potrivite pentru hainutele copilului”. Iti va prinde bine sa ai in dulapiorul puiului tau si hainute cu unul sau doua numere mai mari. In perioada puseelor de crestere vei observa ca foarte multe articole din garderoba copilului tau au ramas mici.

 

In industria textila, decizia omului de a cumpara haine de calitate contribuie la micsorarea cantitatii de deseuri textile. Atunci cand articolele vestimentare rezista mai mult timp, oamenii reduc consumul. Indiferent ca sunt de copii sau de adulti, foarte multe haine uzate, de calitate inferioara ajung la groapa de gunoi ori sunt incinerate. Ambele moduri de a scapa de produsele vechi, deteriorate afecteaza mediul inconjurator. O alta varianta de a reduce cantitatea de deseuri este reciclarea lor insa, in Romania, nu exista in fiecare oras centre de colectare a deseurilor textile. Astfel, oamenii ajung sa arda hainele vechi si uzate sau sa le arunce la gunoi.

 

Odata cu cresterea in inaltime si greutate a copiilor, se schimba si marimile hainutelor si este nevoie sa tot cumparam articole vestimentare pentru acestia. Ce pot face mamicile cu teancurile de haine ramase mici? Este simplu. Hainutele care sunt din materiale de calitate superioara rezista in timp la uzura si spalari repetate, motiv pentru care pot fi donate sau daruite rudelor ce au copii mici. Articolele din materiale de slaba calitate se deterioreaza in timp: culorile isi pied stralucirea dupa cateva spalari, hainutele se scamoseaza oferind aspectul de “vechi” si se pot labarta. Hainutele care se uzeaza repede ajung in scurt timp deseuri textile.

 

Pentru a exista o relatie deschisa intre producator si consumator dar si pentru a satisface toate exigentele mamicilor din Romania, reprezentatii Liloo solicita parerea clientilor. Acestia au fost incantati sa afle ca piesele vestimentare realizate in Atelierul Liloo sunt purtate cu drag de mai multe generatii la rand.

 

 

3. Firma Liloo Baby utilizeaza in confectionarea hainutelor materiale certificate calitativ OEKO-TEX, Clasa I.

 

 

Desi presupune un efort financiar mai mare, specialistii Liloo care au o experienta de peste 20 de ani in industria textila, utilizeaza in confectionarea produselor sale materiale de calitate superioara certificate calitativ OEKO-TEX, Clasa I. In domeniul textilelor exista 4 clase, cea mai importanta fiind clasa I. Aceasta este clasa cea mai stricta in ceea ce priveste utilizarea substantelor chimice. Cumparand de pe site-ul liloo.ro hainute fabricate din materiale de calitate superioara vei avea siguranta ca sanatatea copilului tau nu este pusa in pericol, chiar daca acesta le baga in gura.

 

 

role material

 

 

Societatea Liloo Baby foloseste materiale de inalta calitate realizate in conformitate cu Standard 100 by Oeko-Tex, Clasa I din mai multe motive: siguranta celor mai sensibili consumatori (copiii) si asigurarea calitatii produsului, protejarea mediului inconjurator, construirea unei relatii de lunga durata cu clientii, increderea acestora in produsele confectionate in Atelierul Liloo si micsorarea cantitatii de deseuri textile prin rezistenta hainutelor la utilizari si spalari frecvente.

 

 

4. Imprimeuri realizate din vopsea pe baza de apa.

 

 

body si salopeta liloo

 

 

Disponibile intr-o varietate de culori trendy, hainutele au un rol in plus, acela de a-l binedispune pe puiul tau cu ajutorul imprimeurilor serigrafice realizate din vopsea pe baza de apa, prietenoasa cu pielea copilului si cu mediul inconjurator. Aceasta nu provoaca alergii, imprimeul este fin la atingere si nu zgarie. Vopseaua pe baza de apa este ecologica deoarece nu contine substante nocive precum ftalati, formaldehida, PVC sau alte substante pe baza de petrol. Indiferent ca alegi animalute, masinute sau rachete bebelusul tau va zambi de indata ce il vei imbraca.

 

 

5. Capse certificate calitativ OEKO-TEX.

 

 

Liloo Baby foloseste in confectionarea hainutelor de bebelusi si copii capse certificate calitativ OEKO-TEX. Capsele sunt durabile, nu oxideaza, nu contin nichel, metale grele sau azoderivati care pot provoca alergii. In plus, acestea sunt colorate in tonalitatea culorilor produselor, iar metalul nu atinge pielea bebelusului.

 

 

6. Feedbackuri corecte si cu simt de raspundere.

 

 

Intra pe site si citeste review-rile produselor! Review-urile sunt utile deoarece poti afla opiniile celorlalti clienti care au cumparat din webshopul nostru:

 

“Hainele comandate sunt de o calitate foarte buna (chiar sunt din bumbac asa cum scrie in descrierea produsului), au ajuns chiar foarte rapid si toate acestea la un pret super bun."(Alesia)

 

”Totul este impecabil: materiale, livrare si cel mai important...este firma romaneasca!”(Alexander Sabina)

 

“Foarte, foarte mulțumita de produsele voastre si ma bucur ca sunt fabricate la noi in tara! Mereu comand cu drag!”(Alina Oana Tararescu)

 

Acestea sunt doar cateva din recenziile primite de la clienti.

 

 

7. Liloo - un brand romanesc apreciat de mamici.

 

 

liloo

 

 

In actuala conjunctura, alegerea unui brand romanesc reprezinta o oportunitate de a proteja economia nationala. Astfel, putem spera ca suntem aparatorii viitorului tarii noastre folosind resurse nationale. Brandul romanesc Liloo a luat nastere din nevoia de schimbare, intreprinzatorii avand ca obiectiv principal satisfacerea nevoilor consumatorilor prin fabricarea de produse romanesti. Consumand ceea ce producem vom influenta atat cresterea economica dar si increderea romanilor in produsele romanesti.

 

 

8. Specialistii Liloo ofera clientilor suport prin mail dar si telefonic.

 

 

Alegerea unui magazin romanesc ce isi promoveaza in mediul online produsele pe care le confectioneaza este cea mai buna optiune deoarece clientii pot contacta reprezentantii firmei atunci cand au nevoie. Indiferent ca vor sa afle mai multe informatii despre produsele pe care intentioneaza sa le cumpere sau vor detalii despre comenzile lor, echipa Liloo le va raspunde clientilor cu mare drag.

 

 

9. Liloo Baby confectioneaza hainute pe mai multe categorii de varsta.

 

 

hanorac liloo

 

 

Suntem siguri ca, dupa ce iti vei imbraca nou-nascutul in hainute confectionate cu drag in Atelierul Liloo, vei continua sa cumperi de la noi de fiecare data cand puiul tau va avea nevoie de hainute noi. Bebelusii cresc vazand cu ochii iar hainutele le raman mici, parca peste noapte. Nu-ti face griji! Liloo este magazinul online in care vei gasi usor ceea ce cauti. Pe site poti seta diferite filtre pentru a gasi rapid marimea, modelul sau culoarea dorita. In ceea ce priveste marimile disponibile, producem si comercializam haine pentru bebelusi si copii incepand cu 0 luni, pana la 6 ani, realizate cu atentie tinand cont de anumite indicatii de siguranta si confort pentru fiecare varsta in parte.

 

 

10. Un webshop unde poti gasi articole de copii pentru orice sezon.

 

 

Din colectia noastra de produse poti alege hainute pentru fetite si baieti confectionate din materiale lejere sau mai groase, atat pentru sezonul cald cat si pentru vremea mai friguroasa. De la hanorace, treninguri in doua piese, pijamale de toamna sau de iarna, colanti lungi grosi sau subtiri, fesuri, malete, body-uri cu maneca lunga, salopete cu maneca lunga, bluze, vestute, costumase de exterior pana la tricouri cu maneca scurta, pantaloni si colanti trei sferturi, pantaloni scurti, fustite, rochite, moiouri, body-uri cu maneca scurta si multe alte produse si accesorii utile in garderoba copilului tau. Inainte de fiecare sezon trebuie sa faci “inventarul” hainutelor din dulapiorul puiului tau. O mamica grijulie va fi mereu pregatita.

 

 

11. Construirea unor relatii de durata intre client si producator.

 

 

Liloo are clienti ce cumpara haine pentru copiii lor de la varsta la care erau nou-nascuti si pana la categoria de varsta pentru care firma produce hainute. Fidelizarea unui client se realizeaza atat prin calitatea produselor fabricate, cat si prin comunicarea cu acesta. Din momentul in care un client revine dupa prima comanda, relatia acestuia cu producatorul incepe sa se contureze. Increderea mamicilor in produsele noastre ne demostreaza faptul ca suntem pe drumul cel bun. De foarte multe ori ne-au comunicat ca au fost atat de incantate de calitatea produselor incat le-au pastrat si pentru al doilea copil.

 

 

12. Un site cu haine pentru bebelusi si copii la preturi accesibile si oferte promovate prin retele sociele.

 

 

fetita ciufulita

 

 

Pe site-ul Liloo te asteapta cel mai bun raport calitate-pret. In plus, poti avea surpriza placuta sa beneficiezi de diverse avantaje, reduceri si mai ales sa gasesti tot ceea ce cauti intr-un singur loc. Pe retelele sociale poti gasi postari cu oferte atragatoare, pana la 55% reducere. Postarile pot fi accesate pe Facebook, Instagram, Twiter, Google, Pinterest si Linkedin. Sa cumperi online este simplu, convenabil si la indemana oricui.

Profita de ofertele existente pe site si comanda online de la Liloo, pentru a economisi timp si bani! Vei primi produsele dorite chiar la tine acasa! Comenzile ce depasesc valoarea de 100 Lei beneficiaza de transport gratuit prin Posta Romana, iar comenzile cu valoare mai mare de 200 Lei sunt trimise gratuit prin curier rapid!

 

Atentia la detalii si calitatea, in egala masura, stau la baza produselor Liloo! Articolele confectionate in Atelierul Liloo ne recomanda fiecarui client interesat de produsele noastre.

 

imagini: AdobeStock, Bigstock & Liloo

Scrie un comentariu